Sałatka Z Mesclun, Rukoli I Kopru Włoskiego Z Prosciutto I Gruszką Vina

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mesclun, Arugulan i sałatka z kopru włoskiego z Prosciutto i gruszką Vinan. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści rukoli, nektar gruszkowy, warzywa sałatkowe mesclun i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciepła sałatka pełnoziarnista z koprem włoskim, rukolą, Prosciutto i Pecorino, Sałatka Gruszkowa Z Rukolą, Prosciutto I Parmezanem, oraz Sałatka z pieczonych buraków i rukoli z cytryną-Gorgonzola Vina dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj nektar gruszkowy i ocet. Doprawić solą i pieprzem. Odłóż opatrunek na bok.
Odciąć łodygi i pierzaste wierzchołki oraz wszelkie stłuczone zewnętrzne łodygi z cebulki kopru włoskiego.
Cebulę kopru włoskiego przeciąć na pół wzdłuż, odciąć i wyrzucić rdzeń. Pokroić w poprzek cienki papier. Zestaw aside.In miskę, połączyć mesclun i rukolę.
Dodać połowę opatrunku i wrzucić dobrze. Podziel zieleń równomiernie między poszczególne płyty. Na wierzchu zieleninę z koprem włoskim, prosciutto i figami i skropić pozostałym sosem. Używając sera lub obieraczki do warzyw, ogol cienkie plasterki sera i posyp sałatkami. Doprawić pieprzem i podawać.