Sałatka z makaronem z szynką i serem wymaga około 4 godziny i 25 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 241 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól i mielony pieprz, majonez, pimento i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
1
W misce ubić majonez, ogórek kiszony i mleko, doprawić solą i czarnym pieprzem. Schłodzić w lodówce, przygotowując pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pikle Relish
Majonez
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron muszka w wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez jeszcze firmy do ukąszenia, o 12 protokół; odcedzić i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farfalle
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Garnek
3
Delikatnie wymieszać szynkę, ser Cheddar, groszek, cebula, seler i pimento do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Seler
Cebula
Makarony
Groch
Szynka
4
Wlać mieszaninę majonezu na mieszaninę makaronu i wrzucić, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Makarony
5
Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce 4 godziny na noc.