Sałatka z makaronem musztardowo-warzywnym jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, pomidory, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Musztardy, Ziemniaków, Warzyw I Szynki, Sałatka makaronowa pieczona wegetariańska z makaronem z soczewicy Cukiniowej, oraz Polne warzywa i grillowana sałatka warzywna z musztardowym sosem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą gotuj makaron aż do al dente, spłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
W dużej misce, połączyć makaron, groszek, brokuły, marchew, kukurydza, pomidory i papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji