Sałatka z kurczakiem, zieloną fasolką, kukurydzą i Farro z kozim serem

Sałatka z kurczakiem, zieloną fasolką, kukurydzą i Farro z kozim serem
Kurczak, zielona fasola, kukurydza i sałatka Farro z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz majeranek, połówki piersi kurczaka, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farro, Green Bean, Corn, and Abraham Lincoln Tomato Salad, Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Z Sosem Z Koziego Sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować farro w średnim rondlu wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Drenaż; cool.
3
W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkiej średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
5
Dodać kurczaka na patelni; gotować na złoty kolor i gotowane przez, O 8 protokół na stronę. Ostudzić, a następnie pokroić w 1/2-do 3/4-inchcubes. Gotować fasolkę szparagową w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż będzie chrupiąca-miękka, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
6
Drenaż. Spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia; odcedzić.
7
Przenieść fasolę na ręcznik kuchenny; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
8
Wymieszać farro, kurczak, i zielona fasola w dużej misce; dodać kukurydzę i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Cały KurczakCały Kurczak
FarroFarro
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Połączyć pozostałe 2 łyżki oleju, majeranek i 1/2 łyżeczki grubej soli w małej misce. Naciśnij z tyłu łyżki, aby uwolnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
MajeranekMajeranek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Ubij w occie, szalotce i musztardzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Wlać sałatkę do miski; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: sałatka może być wykonana 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Podziel schłodzoną lub pokojową sałatkę między talerze.
13
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
14
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną, sklepach z żywnością naturalną i na rynkach włoskich.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn