Sałatka z kurczakiem na ciepło

Sałatka z kurczakiem na ciepło
Ciepła sałatka z kurczakiem trwa około 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 681 kalorii, 59G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 69 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Sałatka Z Kurczakiem Na Ciepło, Ciepła Morelowa Sałatka Z Kurczakiem, oraz Ciepła sałatka z wątróbki drobiowej są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2
Kawałki kurczaka i bagietki rozłożyć na płytkiej tacy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Skropić 2 łyżki oliwy z oliwek i wrzucić do herbu. Doprawić, następnie wstawić do piekarnika na 15 minut, aż kurczak się ugotuje, a chleb będzie złoty i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
4
Pozostałą oliwę z oliwek i ocet balsamiczny ubić, aby uzyskać dressing. Torebkę z liśćmi rozdzielić między dwa talerze, dodać buraki, następnie rozsypać ser. Wymieszać z ciepłym kurczakiem i chlebem, skropić dressingiem i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn