Sałatka z krewetkami-endywia nadziewana jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, krewetki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Endywia nadziewana sałatką z kraba Starego, Sałatka z awokado, krewetek i endywii, oraz Sałatka Z Krewetek Na Przystawkach Endive dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać pierwsze 9 składników w dużej misce; wymieszać krewetki i seler. Łyżka mieszanki krewetek na dolnej połowie liści endywii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Endive
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Sparuj z: Sancerre Sauvignon Blanc lub Vermentino.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.