Sałatka z krewetek Italiano (Zapalniczka )

Sałatka z krewetek Italiano (Zapalniczka )
Sałatka z krewetek Italiano (zapalniczka) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 10 minut. Jeśli masz dressing, krewetki, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z krewetek Italiano (Zapalniczka ), Sałatka Z Krewetek Italiano, oraz Mama Melrose ' s Ristorante Italiano Shrimp Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozmrozić tortellini zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini
2
Wrzucić tortellini i pozostałe składniki, aż pokryte opatrunkiem. Przechowywać w lodówce przed podaniem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn