Sałatka z kopru włoskiego i jabłek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kapusty, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i jabłek, Sałatka z jabłkiem i koprem, oraz Sałatka z kopru włoskiego i jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, trzepaczka musztarda, 1/4 łyżeczki. sól, szczypta pieprzu i 2 łyżki. sok z cytryny, aż sól się rozpuści. Powoli dodawać oleje, ubijając aż do wymieszania i zgęstnienia. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Wymieszać ze skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Musztarda
Pieprz
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Obrać twarde zewnętrzne warstwy cebuli kopru włoskiego i przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
3
Usunąć twardy rdzeń i cienko pokroić każdą połowę. (Powinieneś mieć około 6 filiżanek, luźno zapakowanych.)
4
Dodaj do miski z sosem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wrzucić plastry jabłka z pozostałą 1 łyżką. sok z cytryny.