Sałatka Z Koprem I Jabłkiem
Sałatka z kopru włoskiego i jabłek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kapusty, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i jabłek, Sałatka z jabłkiem i koprem, oraz Sałatka z kopru włoskiego i jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, trzepaczka musztarda, 1/4 łyżeczki. sól, szczypta pieprzu i 2 łyżki. sok z cytryny, aż sól się rozpuści. Powoli dodawać oleje, ubijając aż do wymieszania i zgęstnienia. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Wymieszać ze skórką z cytryny.
Obrać twarde zewnętrzne warstwy cebuli kopru włoskiego i przeciąć na pół.
Usunąć twardy rdzeń i cienko pokroić każdą połowę. (Powinieneś mieć około 6 filiżanek, luźno zapakowanych.)
Wrzucić plastry jabłka z pozostałą 1 łyżką. sok z cytryny.
Dodaj do miski wraz z kapustą i selerem. Wrzucić sałatkę, aby pokryć wszystkie składniki sosem. Top z wiórkami parmezanu i podawać.