Sałatka z komosy ryżowej z suszonymi owocami i orzechami
Sałatka z komosy ryżowej z suszonymi owocami i orzechami wymaga około 2 godziny od początku do końca. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 5. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pekan, sól, quinoa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z komosy ryżowej z suszonymi owocami i orzechami, Sałatka z czerwonej soczewicy z suszonymi owocami i prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Sałatka z kurczakiem i komosą ryżową z suszonymi owocami.
Instrukcje
Doprowadzić quinoa, sól, i woda do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, 20 do 25 protokół. Po zakończeniu zeskrobać do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia na 20 minut. Wymieszać w zielonej cebuli, seler, rodzynki, pieprz cayenne, olej roślinny, ocet, sok z cytryny, i olej sezamowy. Pozostawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę, aby umożliwić mieszanie smaków. Wymieszać kolendrę i pekan przed podaniem.