Sałatka z komosy ryżowej z morelami, bazylią i pistacjami

Sałatka z komosy ryżowej z morelami, bazylią i pistacjami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sałatkę Quinoa z morelami, bazylią i pistacjami spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 291 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, sok z cytryny, lekko pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z komosy ryżowej z morelami i pistacjami, Migdałowe babeczki z komosą ryżową z wiśniami, morelami i pistacjami, oraz Sałatka Zimowa z pistacjami i suszonymi morelami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu na dużym ogniu. Wymieszać z komosą ryżową. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż ciecz jest po prostu wchłaniany i quinoa jest wilgotny i prawie przetargu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Przenieść quinoa do dużej miski i natychmiast wymieszać w oleju, morele, 1 1/4 łyżeczki soli i 3/4 łyżeczki pieprzu. Odstawić do ostygnięcia, około 20 minut, mieszając kilka razy. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Gdy komosa ryżowa jest chłodna i gotowa do podania, wymieszaj z rukolą, bazylią, sokiem z cytryny i pistacjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
5
Posypać kozim serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn