Sałatka z kalmarów i białej fasoli
Kalmary i sałatka z białej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 485 kalorii, 27g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Mieszanka selera, fasoli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, oraz Makaron Davida Tanisa z kalmarami i białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć fasolę, czosnek, seler, tymianek, szałwia, sok z cytryny, olej, i czerwony pieprz płatki. Doprawić solą i pieprzem. Mieszaj delikatnie, aż do połączenia.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gdy to się rozgrzeje, pokrój ciała kałamarnic na grube pierścienie o grubości 1/4 cala i połów macek. Gdy woda zacznie wrzeć, dodać kalmary i gotować, aż nieprzejrzyste, nie więcej niż jedną minutę. Natychmiast odcedzić kałamarnicę w durszlaku, a następnie wrzucić kałamarnicę do dużej miski z fasolą. Delikatnie wymieszać, a następnie odstawić miskę na 30 minut.
Doprawić sałatkę solą i pieprzem do smaku.
Podawać z chrupiącym chlebem.