Sałatka z kalafiora, brokatu i Frisée z oliwkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 201 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz frisée, jajka ugotowane na twardo, kalafior i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sałatka z kalafiora i brokatu z winegretem po Sherry, Fusilli z brokatem, oliwkami i ziołami z " nowej wegetariańskiej kuchni dla każdego, oraz Śródziemnomorska Sałatka Z Brokatu.
Instrukcje
1
W moździerzu czosnek przecedzić z 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
2
Dodać żółtka i Funt, aż będzie gładka. Wymieszać z octem sherry i musztardą i przenieść do małej miseczki. Powoli ubijamy olej i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ocet Sherry
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala