Sałatka z kaczką, arbuzem i ziołami z pieczonymi nerkowcami
Sałatka z kaczką, arbuzem i ziołami z pieczonymi nerkowcami zajmuje około 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 427 kalorii, 39g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BBC Good Food ma 13 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz piersi kaczki, sałaty rubinowe, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 99%. Pekińska pieczona kaczka (naleśniki z kaczką po pekińsku) i połączenie wina Merlot #WinePW # MerlotMe, Kurczak Z Grilla Z Arbuzem-Sałatka Feta, oraz Kaczka glazurowana jabłkiem z arbuzową rzodkiewką są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Ułożyć piersi kaczki, skórą do góry, na desce. Score skóry przez całą drogę, cięcia w dół, ale nie w, ciało. Upewnij się, że wynik aż do krawędzi. Zapewni to, że skóra nie ciągnie ciała, gdy się kurczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
2
Doprawić skórę dużą ilością soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Umieścić kaczkę, skórkę do dołu, w solidnej, ciężkiej, zimnej patelni, a następnie umieścić patelnię na średnim ogniu. Teraz niczego nie dotykaj, nie ruszaj patelni. To, co stanie się w ciągu najbliższych 10-12 minut, to że tłuszcz pod skórą powoli topi się, a następnie skóra brązowieje i będzie chrupiąca. Gdy cały tłuszcz wydostanie się ze skóry, na patelni będzie dobre 1-2 cm tłuszczu z kaczki. Odcedzić nadmiar tłuszczu, przyprawić miąższ teraz (nie wcześniej), a następnie odwrócić kaczkę. Gotuj przez 2 minuty, a następnie zwiększ temperaturę do pełna przez zaledwie 1 min. Zdejmij ciepło, a następnie pozostaw na patelni, aby odpocząć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Na dressing, umieścić wszystkie składniki w małym robocie kuchennym i whizz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Usuń 2 zewnętrzne liście z każdej główki sałaty i wyrzuć, a następnie obierz liście pojedynczo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
6
Połóż je na dużym talerzu.
7
Kaczkę cienko pokroić, a następnie wrzucić rzodkiewki, dymkę, grejpfruta, arbuza, zioła i trochę dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dymka
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Arbuz
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.