Sałatka Z Jęczmienia Waldorf
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do swojej kolekcji, Sałatka z jęczmienia Waldorf może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 21g tłuszczu i w sumie 346 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, majonezu, orzechów włoskich i cierpkich jabłek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Owocowa Z Bitą Śmietaną (Sałatka Waldorf), Sałatka Waldorf, oraz Sałatka Waldorf.
Instrukcje
Gotuj jęczmień zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedź i opłucz w zimnej wodzie. W małej misce wymieszaj jęczmień, jabłka, orzechy włoskie, rodzynki, śmietanę, majonez i cukier. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, 3 łyżki Suchej Musztardy,, Typ Elementu Menu, Gruener Veltliner
Sałatka Waldorf naprawdę dobrze komponuje się z Chardonnay, napojem alkoholowym i białym winem. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Chardonnay z wyborem podpisów Pedroncelli. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay]()
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.