Sałatka z jajkiem i boczkiem-Sałatka Lyonnaise

Sałatka z jajkiem i boczkiem-Sałatka Lyonnaise
Gotowane jajko i boczek Sałatka-Sałatka Lyonnaise może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 14g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 295 osób. Ten przepis z prostych przepisów wymaga szalotki, soli i pieprzu, octu winnego i gotowanego jajka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sałatka z cykorii, boczku i jajek gotowanych, Jajka Gotowane, Sałatka Z Boczkiem Z Indyka, oraz Letnia Sałatka Z Gotowanym Jajkiem.

Instrukcje

1
Gotować boczek: gotować dwa paski boczku na średnim ogniu, aż skończy się, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2
Zdjąć z ognia, odcedzić nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym. Raz chłodny, chop.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1
Kromkę chleba francuskiego lub włoskiego pokroić w kostkę. Tosty na średnim ogniu w małym rondlu z łyżeczką roztopionego masła. Nie mieszaj chleba, chyba że obrócisz się na inną stronę, gdy jedna strona zostanie upieczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Kłusować jajko: kłusować jajko swój ulubiony sposób. Zobacz, jak kłusować jajko, aby uzyskać naszą rekomendację najłatwiejszego sposobu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Zrób dressing: w małym słoiku wymieszaj oliwę z oliwek, ocet, musztardę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
4
Złóż sałatkę: 
5
Warstw frisée, posiekany gotowany boczek, szalotki, i grzanki na talerzu sałatkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
GrzankiGrzanki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6
Wlać sos do sałatki. Wierzch z gotowanym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
7
Pożerać.

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn