Sałatka z jagód pszennych, grillowanej kukurydzy i szpinaku
Sałatka z jagód pszennych, grillowanej kukurydzy i szpinaku to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 201 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz dziecko liści szpinaku, ocet, uszy kukurydzy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka z jagód pszennych, prażonej kukurydzy i szpinaku, Sałatka z jagód pszennych, szpinaku i truskawek, oraz Sałatka z grillowanym kurczakiem i Pszenno-jagodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 2-quart podgrzać wodę, jagody pszenicy i sól do toczenia wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 1/4 do 1 1/2 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Pszenne
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dobrze spuścić.
4
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Umieść kukurydzę na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 12 do 15 minut, obracając często, aż do miękkości. Lekko ostudzić; pokroić kukurydzę z kłosów, aby odmierzyć około 2 szklanki.