Sałatka z indyka z winogronami, estragonem i selerem

Sałatka z indyka z winogronami, estragonem i selerem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz indyka z białego mięsa, sok z cytryny, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z komosy ryżowej z winogronami i selerem, Sałatka Farro z winogronami, kozim serem i winegretem estragonowym, oraz Sałatka szparagowa z liśćmi selera, jajami przepiórczymi i winegretem estragonowym.
Instrukcje
Ubij razem pierwsze 5 składników w średniej misce, aby zrobić dressing.
Połącz indyka, winogrona i seler z dressingiem.
Umieść 1 szklankę sałaty na każdym z 4 talerzy sałatkowych i top z mieszaniną indyka.