Sałatka Z Homara Na Parze

Sałatka Z Homara Na Parze
Sałatka z homara na parze jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka rukoli, prawie przejrzałych pomidorów, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Peach Crisp: zdrowe chrupiące na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Homar gotowany na parze z sosem ziołowym i homarem Bisque, Homar na parze z masłem Charmoula, oraz Homar na parze z wyciąganym masłem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć mięso z homara i pokroić na 1/2-calowe kawałki (pozostawić pazury w całości, poza skorupą, jeśli używasz homara Maine).
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Umieścić w dużej misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodaj seler, cebulę, pomidory, czosnek, bazylię, miętę, oliwę z oliwek, sok z cytryny i wrzuć. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
Dodać rukolę, wrzucić do płaszcza i podawać posypane skórką z cytryny.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay są doskonałym wyborem dla homara. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów jest również na miejscu. Samuel Billaud Chablis Premier Cru les Vaillons Vieilles Vignes z oceną 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Różowy grejpfrut na nosie. Złożona progresja podniebienia, począwszy od środkowych smaków podniebienia ziół, mokrych kamieni i wapna o mineralności i suchym wykończeniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn