Sałatka Z Grillowanym Stekiem I Parmezanem
Sałatka z grillowanym stekiem i parmezanem to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 873 kalorii, 118g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $15.29 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozdarte sałatki, parmezan, squash, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowany stek z sałatką Pietruszkowo-Parmezanową, Grillowany stek z sałatką z rukolą i parmezanem, oraz Sałatka z grillowanego steku z chrupkami parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1/2 szklanki dressing na stek w płytkim naczyniu; włączyć równomiernie płaszcz obie strony stek. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę. Grillowany stek 5 do 10 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Wyjąć z grilla; pokroić stek w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Wrzucić warzywa z pomidorami, squash i pozostałe dressing.
Układamy na półmisku, na wierzch polewamy mięsem i serem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.