Sałatka z grillowanym stekiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sok z limonki, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, Grillowana Sałatka Stekowa z serem pleśniowym + grillowane Winogrona, oraz Sałatka Z Grillowanym Stekiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Wrzuć seler, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, sól i pieprz do smaku na wyłożonej folią blasze do pieczenia; piecz do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce ubić majonez, 2 łyżeczki oliwy z oliwek, sok z limonki, miód, ostry sos i 1 łyżkę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać prażony seler i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4
Dodać sałatę i rukolę, ale nie rzucać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
5
Podgrzej dużą patelnię grillową lub żeliwną patelnię na dużym ogniu. Stek natrzeć pozostałą 1 łyżeczką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Gdy patelnia jest bardzo gorąca, dodać stek i gotować, niezakłócony, o 3 do 4 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
Dodaj szalotki na patelni i gotować, aż zwęglone, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Pokrój stek na ziarno, odrzucając twardą membranę, która biegnie przez środek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
9
Dodaj stek i pomidory do miski z sałatką i wrzucić do herbu. Podziel między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.