Sałatka Z Grillowanym Stekiem
Sałatka z grillowanym stekiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sok z limonki, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, Grillowana Sałatka Stekowa z serem pleśniowym + grillowane Winogrona, oraz Sałatka Z Grillowanym Stekiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Wrzuć seler, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, sól i pieprz do smaku na wyłożonej folią blasze do pieczenia; piecz do miękkości, o 20 protokół.
W dużej misce ubić majonez, 2 łyżeczki oliwy z oliwek, sok z limonki, miód, ostry sos i 1 łyżkę wody.
Dodać prażony seler i wrzucić.
Dodać sałatę i rukolę, ale nie rzucać.
Podgrzej dużą patelnię grillową lub żeliwną patelnię na dużym ogniu. Stek natrzeć pozostałą 1 łyżeczką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Gdy patelnia jest bardzo gorąca, dodać stek i gotować, niezakłócony, o 3 do 4 minut na stronie średnio rzadkie.
Przełożyć na deskę do krojenia.
Dodaj szalotki na patelni i gotować, aż zwęglone, o 2 protokół na stronę.
Pokrój stek na ziarno, odrzucając twardą membranę, która biegnie przez środek.
Dodaj stek i pomidory do miski z sałatką i wrzucić do herbu. Podziel między talerze.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.