Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem Cezar
Przepis Grillowany kurczak sałatka Cezar może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 33g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.95 za porcję. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, focaccia, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem Cezar, Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem Cezar, oraz Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową lub grillową do średniej wysokości. Zrobić dressing: 2 ząbki czosnku i puree posiekać z 1/2 szklanki oliwy z oliwek, anchois i sok z cytryny w blenderze na gładką masę; doprawić solą i pieprzem. Funt kurczaka z młotkiem lub patelni ciężkiej aż o 1/8 cala grubości. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z 1 łyżką dressingu Cezara. Grill kurczaka na złoty i chrupiące, 3 do 4 minut na stronie.
Posmarować chleb z oliwą z oliwek po obu stronach i grillować, obracając, aż do tosty, o 2 protokół. Natrzeć pozostałym ząbkiem czosnku.
Posmarować romaine z 1 do 2 łyżki dressingu i grillować, aż zaznaczone, 1 do 2 minut na stronie. Sałatę posiekać i przelać do miski.
Pokroić chleb i kurczaka na kawałki wielkości kęsa i dodać do miski. Wymieszać z pozostałym sosem, parmezanem i pieprzem do smaku.
Dekoruj więcej parmezanu.
Zdjęcia Antonis Achilleos