Sałatka z Frisée, jabłkiem i boczkiem
Frisée, Sałatka z jabłkami i boczkiem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sałatę frisée, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonego jabłka, boczku i Frisée, Sałatka Frisée Z Boczkiem, oraz Sałatka z figami, boczkiem i Frisee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 5to 10minutes.
Wyjąć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Gdy boczek ostygnie, pokruszyć w misce. W dużej salaterce, wrzucić Fryz, jabłko, boczek i ser pleśniowy.
W małej misce, ubij razem miód, Dijon, sól, pieprz i ocet. Powoli maczać w oleju, stale ubijając, aż olej zostanie włączony i opatrunek jest emulgowany.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do płaszcza. W razie potrzeby doprawić solą.