Frisée, boczek i sałatka z kozim serem to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 15 porcjami. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 129 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Mieszanka soli koszernej, musztarda dijon, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Frisee i Zielono-jabłkowa z grzankami z koziego sera, Suflety z koziego sera w filiżankach z sałatką Frisée, oraz Kozi ser i suflet orzechowy z rukolą i sałatką Frisee.
Instrukcje
1
Toast orzechy w dużej, suchej patelni na małym ogniu, często mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Uwaga: warto wydać więcej na frise, bo łatwo nie więdnie. Ale można go również mieszać z tańszym kręconym endywią lub cykorią. Aby służyć 30 osób, podwoić ten przepis, ale odstawić połowę dressingu i zieleni dla późnych gości.