Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka z fasoli Nicoise może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pomidory koktajlowe, ząbek czosnku, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Fasoli Nicoise, Sałatka Z Zielonej Fasoli Niçoise, oraz Resztki Zielonej Fasoli Niçoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób kąpiel z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj oba rodzaje fasoli, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować przez 3 do 4 protokół, aż fasola są po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Odcedzić i umieścić w misce z lodowatą wodą na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Gdy fasola ostygnie, natychmiast odcedzić i umieścić je w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać czosnek, pomidory, i vinaigrette i wrzucić do mieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Vinaigrette
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Odetnij górną 1/3 główek czosnku w poprzek, aby odsłonić goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
9
Skropić każdą głowę 1 łyżką oleju i zawinąć w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Czosnek umieścić na blasze do pieczenia i piec w piekarniku przez około 40 minut, lub do miękkości. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie wycisnąć ząbki czosnku ze skórek.
Przechowywać czosnek w folii lub pokryte oliwą z oliwek w szklanym słoiku. Pieczony czosnek będzie przechowywać przez około 2 tygodnie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
12
Umieść suszone pomidory w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego Burgera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Zalać wrzącą wodą suszone pomidory do zmiękczenia, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego Burgera
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
14
Usuń pomidory, rezerwując wodę z pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
15
W blenderze lub robocie kuchennym, połączyć pomidory, bazylia, czosnek, ocet i 6 łyżek wody pomidorowej lub zwykłej wody i pulsować, aż będzie gładka. Przy niskim silniku powoli dodawaj olej i mieszaj, aż opatrunek będzie dobrze wymieszany. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala