Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem pieczonym z pomidorów
Zielona fasola-i-pomidor sałatka z pieczonych pomidorów Dressing może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 88 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos worcestershire, fasola wosk, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem maślanym, Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem limonkowo-sezamowym, oraz Sałatka pomidorowa z zielonej fasoli z sosem Klonowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki pomidorów umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 10 minut lub do poczernienia. Ostudzić 10 minut; Skórka i rdzeń.
Połącz w blenderze pieczony pomidor, bazylia i 6 kolejnych składników (bazylia przez pieprz); procesuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Fasola parowa, przykryta, 7 minut lub do chrupkości; spłukać zimną wodą i odsączyć.
Umieść 1 szklankę sałaty na każdym z 4 talerzy. Ułóż fasolę, pomidory koktajlowe i cebulę na sałacie. Łyżka 3 łyżki sos pomidorowy na każdej sałatki.