Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z fasoli Bulgur. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 160 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bulgur, ciecierzyca, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Z Bulguru, Fasoli Garbanzo I Ogórka, Sałatka z białej fasoli, bulguru i nektarynki, oraz Letnia sałatka z bulguru i zielonej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu; dodać bulgur. Przykryć i odstawić 30 minut. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj szpinak; smażyć 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
Połącz bulgur, szpinak, feta i pozostałe składniki w dużej misce. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę.