Sałatka z długoziarnistym i dzikim ryżem z serem pleśniowym, żurawiną i orzechami włoskimi

Długoziarnista i dzika Sałatka ryżowa z serem pleśniowym, żurawiną i orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 54 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino sos vinaigrette, żurawinę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mieszanka ryżu długoziarnistego i dzikiego, Konfetti długoziarnisty i dziki ryż, oraz Długoziarnisty i dziki ryż z grzybami i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rys ugotować w osobnych rondelkach zgodnie z zaleceniami na opakowaniach. Lekko schłodzić.
Wymieszać Ryce, ser, żurawinę, orzechy włoskie i cebulę w średniej misce.
Dodać opatrunek; lekko wymieszać. Kryć się.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, aby umożliwić smaki do mieszania.
Podawać na talerzach sałatowych pokrytych sałatą.