Sałatka z dzikim ryżem i fasolą jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka migdałów, cebuli, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sałatka z dzikim ryżem i fasolą, Mieszana sałatka z fasoli i dzikiego ryżu, oraz Sałatka Z Dzikiego Ryżu, Fasoli Maślanej I Czosnku Z Pieczonej Marchwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając bulionu z kurczaka, soku pomarańczowego i 1/3 szklanki wody do cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
2
Fasolę wymieszać, a następnie 6 składników do ryżu. Przykryć i schłodzić 2 godziny; top z migdałami tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)