Sałatka z dzikich grzybów z jęczmieniem i wędzonym boczkiem

Sałatka z dzikich grzybów z jęczmieniem i wędzonym boczkiem
Sałatka z dzikich grzybów z jęczmieniem i wędzonym boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 320 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szalotki, ocet winny, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Bulion z pieczarkami, bekonem i jęczmieniem, Risotto Z Grzybami I Jęczmieniem, oraz Sałatka z jarmużu i grejpfruta z ciepłym boczkiem-sos z dzikich grzybów.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać szalotki i czosnek i gotować, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodać jęczmień i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
4
Dodać gorący wywar grzybowy i liście laurowe i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub do momentu wchłonięcia płynu, a jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
JęczmieńJęczmień
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5
Ostudzić i odstawić. Pieczarki pokroić w plasterki i odstawić na bok. Boczek pokroić w kostkę i umieścić w dużej patelni saute gotowania na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
EndiveEndive
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Polej połowę tłuszczu. Patelnia Deglaze z octem z czerwonego wina i dodać grzyby i endive i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zdjąć z ognia i dodać natkę pietruszki. Sprawdź przyprawę, a następnie wrzuć jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
JęczmieńJęczmień
8
Podawać w dużej misce.;
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn