Sałatka z dyni z orzechami laskowymi
Sałatka z dyni z orzechami laskowymi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka blanszowanych orzechów laskowych, octu balsamicznego, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Tofu Z Dyni Z Prażonymi Orzechami Laskowymi, Zapiekanka Z Dyni Z Kozim Serem I Orzechami Laskowymi, oraz Zapiekanka z dyni z kozim serem i orzechami laskowymi.
Instrukcje
Na blasze do pieczenia wrzucić dynię z 2 łyżkami oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem. Piecz przez 20 minut, do miękkości.
Rozłóż orzechy laskowe na talerzu ciasta i tosty przez 6 minut, aż złoty.
Ostudzić, a następnie posiekać.
W dużej misce, wrzucić rukolę, Fryz, prosciutto, szczypiorek, orzechy laskowe i squash. W małej misce do mikrofalówki wymieszać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek z octem i olejem z orzechów laskowych i doprawić solą i pieprzem. Mikrofalówka opatrunek do gorąca, o 1 minutę.
SOS zalać sałatką, dobrze wymieszać i podawać.