Sałatka z czerwonej kapusty z ciepłym sosem Pancetta-balsamicznym

Sałatka z czerwonej kapusty z ciepłym sosem Pancetta-balsamicznym
Sałatka z czerwonej kapusty z ciepłą pancettą-sos balsamiczny to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, pietruszkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Ciepłym Sosem Pancetta, Ciepła sałatka z fasoli Fava Kamut z sosem bazyliowym Pancetta, oraz Ciepła balsamiczna Sałatka z czerwonej kapusty i buraków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść porzeczki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać ocet w rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorący (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać ocet na porzeczki; niech moczyć, aż porzeczki zmiękną, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
OcetOcet
4
Kapustę umieścić w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj pancetta; smażyć na brązowo i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
7
Dodaj szalotka do pancetta i kapie na patelni; sauté 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć z ognia. Wymieszaj mieszaninę porzeczek z octem i oliwą z oliwek. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PorzeczkiPorzeczki
OcetOcet
SólSól
9
Wlać mieszaninę pancetta na kapustę i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
KapustaKapusta
10
Odstawić 5 do 10 minut.
11
Dodać migdały i pietruszkę; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn