Sałatka z czerwonej kapusty z ciepłym sosem Pancetta-balsamicznym
Sałatka z czerwonej kapusty z ciepłą pancettą-sos balsamiczny to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, pietruszkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Ciepłym Sosem Pancetta, Ciepła sałatka z fasoli Fava Kamut z sosem bazyliowym Pancetta, oraz Ciepła balsamiczna Sałatka z czerwonej kapusty i buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść porzeczki w małej misce.
Podgrzać ocet w rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorący (nie gotować).
Wlać ocet na porzeczki; niech moczyć, aż porzeczki zmiękną, 15 do 20 minut.
Kapustę umieścić w dużej misce; odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pancetta; smażyć na brązowo i chrupiące, o 5 protokół.
Dodaj szalotka do pancetta i kapie na patelni; sauté 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj mieszaninę porzeczek z octem i oliwą z oliwek. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Wlać mieszaninę pancetta na kapustę i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodać migdały i pietruszkę; wymieszać.