Sałatka z cytrusów i fasoli to wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek, długie, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z cytrusów i Czarnej Fasoli, Cytrusowa Sałatka z czarnej fasoli i ryżu, oraz Quinoa Cytrusowe Mango Awokado Czarna Fasola Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posortuj ziarna na zanieczyszczenia, a następnie spłucz. Przynieś fasolę i 2 ćwiartki wody do wrzenia na dużym ogniu w 5-do 6-ćwiartkowej patelni. Przykryć, gotować przez 2 minuty i zdjąć z ognia. Fasola jest gotowa do gotowania po namoczeniu przez 2 godziny, ale jest bardziej strawna po 4 godzinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Fasolę odcedzić i opłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
W 6-do 8-quart patelni, przynieść 2 ćwiartki wody, fasola, 1 1/2 szklanki posiekanej cebuli i czosnek do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj 1 łyżeczkę soli i gotuj na wolnym ogniu, aż fasola będzie po prostu miękka do ugryzienia, 30 do 40 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Fasolę odcedzić i ostudzić w misce. Delikatnie wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki posiekanej cebuli, pietruszki, oleju, soku z cytryny i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dekoruj plasterkami cebuli i skórką z pomarańczy, cytryny i limonki. Łyżka na plasterki pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny