Sałatka z cytrusów i fasoli to wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek, długie, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z cytrusów i Czarnej Fasoli, Cytrusowa Sałatka z czarnej fasoli i ryżu, oraz Quinoa Cytrusowe Mango Awokado Czarna Fasola Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posortuj ziarna na zanieczyszczenia, a następnie spłucz. Przynieś fasolę i 2 ćwiartki wody do wrzenia na dużym ogniu w 5-do 6-ćwiartkowej patelni. Przykryć, gotować przez 2 minuty i zdjąć z ognia. Fasola jest gotowa do gotowania po namoczeniu przez 2 godziny, ale jest bardziej strawna po 4 godzinach.
W 6-do 8-quart patelni, przynieść 2 ćwiartki wody, fasola, 1 1/2 szklanki posiekanej cebuli i czosnek do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 40 minut.