Sałatka Z Chrupiącej Szynki
Chrupiąca Sałatka z szynką zajmuje około 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką marchewkę, sznurowane paluszki ziemniaczane, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiąca szynka i ser, Ziemniaki z kiszoną kapustą i chrupiącą wędzoną szynką, oraz Fajna Chrupiąca Pita Z Szynką I Serem.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj marchewkę, seler i cebulę.
Połącz majonez, mleko i musztardę.
Polać mieszanką warzywną i wrzucić do pokrycia. Przykryj i schłódź, aż będzie gotowy do podania. Tuż przed podaniem Wrzuć paluszki ziemniaczane i szynkę.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 279 dolarów.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.