Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, Młody ser pecorino, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), Sałatka z buraków i rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli I Buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małym naczyniu do pieczenia natrzeć całe buraki oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przykryj naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową i piecz buraki przez około 1 godzinę i 15 minut, aż będą miękkie po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Ostudzić, następnie obrać buraki i pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
4
W dużej misce ubij 3/4 szklanki oliwy z oliwek z sokiem pomarańczowym i octem balsamicznym; doprawić sos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jak Zazdrość Anioła
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać Prażone buraki, Ogolone buraki, rukolę i ogolone Pecorino i wrzucić dobrze do herbu.