Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino
Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, Młody ser pecorino, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), Sałatka z buraków i rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli I Buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym naczyniu do pieczenia natrzeć całe buraki oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przykryj naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową i piecz buraki przez około 1 godzinę i 15 minut, aż będą miękkie po przekłuciu nożem.
Ostudzić, następnie obrać buraki i pokroić w kliny.
W dużej misce ubij 3/4 szklanki oliwy z oliwek z sokiem pomarańczowym i octem balsamicznym; doprawić sos solą i pieprzem.
Dodać Prażone buraki, Ogolone buraki, rukolę i ogolone Pecorino i wrzucić dobrze do herbu.
Przełożyć na duży talerz i podawać od razu.