Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino

Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino
Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, Młody ser pecorino, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), Sałatka z buraków i rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli I Buraków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małym naczyniu do pieczenia natrzeć całe buraki oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przykryj naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową i piecz buraki przez około 1 godzinę i 15 minut, aż będą miękkie po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Ostudzić, następnie obrać buraki i pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
W dużej misce ubij 3/4 szklanki oliwy z oliwek z sokiem pomarańczowym i octem balsamicznym; doprawić sos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać Prażone buraki, Ogolone buraki, rukolę i ogolone Pecorino i wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
PecorinoPecorino
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Przełożyć na duży talerz i podawać od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia14
Magazyn