Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino

Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino
Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, Młody ser pecorino, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), Sałatka z buraków i rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli I Buraków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W małym naczyniu do pieczenia natrzeć całe buraki oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przykryj naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową i piecz buraki przez około 1 godzinę i 15 minut, aż będą miękkie po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Ostudzić, następnie obrać buraki i pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
W dużej misce ubij 3/4 szklanki oliwy z oliwek z sokiem pomarańczowym i octem balsamicznym; doprawić sos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać Prażone buraki, Ogolone buraki, rukolę i ogolone Pecorino i wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
PecorinoPecorino
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Przełożyć na duży talerz i podawać od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia14
Magazyn