Sałatka z buraków, marynowanych wiśni i chrupiącej szalotki

Sałatka z buraków, marynowanych wiśni i chrupiącej szalotki
Buraki, marynowana wiśnia i chrupiąca Sałatka z szalotki mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz szalotkę, nasiona kopru włoskiego, wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Grillowane kalmary z pietruszką i marynowaną szalotką, oraz sałatka z jarmużu i buraków z ciepłym sosem szalotkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W małym naczyniu do pieczenia wrzucić buraki z oliwą z oliwek, tymiankiem, czosnkiem i 1/4 szklanki octu i doprawić solą i czarnym pieprzem. Przykryć szczelnie folią i piec przez około 1 1/2 godziny, aż do miękkości widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Lekko ostudzić.
4
Tymczasem w małym rondlu połączyć wiśnie z nasionami kopru włoskiego, cukrem, 3/4 szklanki wody i pozostałą 1/4 szklanki octu i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut.
6
W dużym rondlu rozgrzać 2 cale oleju rzepakowego na umiarkowanie wysokim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Dodać pokrojone szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż będą złote, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść smażone szalotki do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Obrać buraki i pokroić je 1/4 cala grubości. Przecedzić płyn do gotowania buraków do dużej miski. Łyżka 2 łyżki płynu do wytrawiania wiśni do miski wraz z sokiem z cytryny i trzepaczką do połączenia. Doprawić sos solą i czarnym pieprzem. Odcedzić wiśnie i wyrzucić pozostałą ciecz do wytrawiania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Ułóż buraki na talerzu. Wrzucić mizunę i wiśnie w misce z sosem. Zieleninę ułożyć na burakach, udekorować smażoną szalotką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
ZieloniZieloni
MizunaMizuna
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn