Sałatka z buraków i orzechów włoskich może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 201 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody różanej, orzechów włoskich, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dip buraczkowo-orzechowy, [] Wild Rice, Baby Beetroot & Beef Kofta Salad (ft. Love Beets Baby Beetroot), oraz Pieczony Burak balsamiczny z orzechowym chrupiącym gorącym kozim serem.