Sałatka z białej fasoli i tuńczyka może być właśnie przystawką, której szukasz. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 198 kalorii , 9 g białka i 11 g tłuszczu . Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup tuńczyka, fasolę, musztardę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pescatarian . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Włoska sałatka z tuńczyka z białą fasolą tepary , sałatka z makaronem z tuńczykiem, selerem, białą fasolą i oliwkami oraz sałatka ze stekiem z tuńczyka au poivre z białą fasolą i gorzką zieleniną .
Instrukcje
1
W robocie kuchennym zmiksuj tuńczyka, czerwoną paprykę, cebulę, kolendrę, kapary, przyprawę, majonez, musztardę i proszek czosnkowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)