Sałatka z białej fasoli i Chorizo z oliwkami
Sałatka z białej fasoli i chorizo z oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 395 kalorii, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka liści sałaty bostońskiej, gotowe do spożycia chorizo link, rzodkiewka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Dip chorizo-and-White Bean, Gulasz z Chorizo i białą fasolą, oraz Gulasz z małży, chorizo i białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w małym rondelku. Jajka zalać wodą i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 12 minut.
Odcedzić i uruchomić pod zimną wodą, delikatnie potrząsając patelnią. Jajka obrać i osuszyć.
W międzyczasie, w średniej misce, wrzucić fasolę z chorizo, cebula, papryka, pietruszka, oregano i nasiona kminku.
Dodać oliwę z oliwek i ocet, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Ułóż liście sałaty w miseczkach i ułóż sałatkę z fasoli na wierzchu. Oliwki i plastry rzodkiewki rozsypać dookoła. Ćwierć jajka, ułóż je wokół sałatek i podawaj.