Sałatka z awokado i Kantalupy z kremowym francuskim dressingiem
Sałatka z awokado i Kantalupy z kremowym francuskim dressingiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 560 kalorii, 5G białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.44 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, musztarda w proszku, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kantalupy i awokado z sosem miodowo-limonkowym, Sałatka z kantalupy i awokado z sosem miodowo-limonkowym, oraz Sałatka z kurczaka w kremowym sosie z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić cukier, papryka, sól, musztarda, ocet, czosnek, sos Worcestershire, i pieprz cayenne razem w misce do mieszania. Powoli skropić w oleju roślinnym, jednocześnie ubijając szybko, aż sos sałatkowy jest gęsty i kremowy.
Włożyć liście rukoli do salaterki i posypać kawałkami kantalupy i awokado.
Skropić sosem sałatkowym, a następnie posypać prażonymi migdałami do podania.