Sałatka włoska

Sałatka włoska
Italian Side Salad to śródziemnomorska przystawka. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 58 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 63 kalorie . Niewiele osób przygotowało ten przepis, ale jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup sos sałatkowy, oliwki, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 5 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i laktoowowegetariańską . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Sałatka z włoskiego bakłażana , Sałatka z zimnym makaronem z kopru włoskiego i cukinii oraz Kolorowa i chrupiąca sałatka z granatem i szpinakiem .

Instrukcje

1
W dużej misce sałatkowej wymieszaj liście sałaty i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
2
Skropić dressingiem i wymieszać.
3
Posyp orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn