Sałatka Taco Z Grilla
Sałatka taco z grilla to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka sałaty, sos serowy proces, chipsy kukurydziane, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco, Sałatka Z Grillowanej Fasoli, oraz Sałatka Z Grillowanej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem serowym, sosem barbecue i chili w proszku. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż ser się rozpuści.
Ułóż każdy liść sałaty na talerzu. Top z rozdrobnioną sałatą, mieszanką wołowiny, pomidorami i chipsami kukurydzianymi.