Sałatka taco Sue
Sałatka taco Sue jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 750 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pomidory, sałatę, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niesamowita Salsa z awokado brzoskwiniowego Sue, Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco, oraz It ' s-easier-than-making-tacos Salad (Sałatka taco) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, mieszając do kruszenia, aż dobrze zrobione; odcedzić. Wymieszać w mieszance przypraw taco. Odstawić do ostygnięcia.
Umieść chipsy w dużej misce i zmiażdż na kawałki wielkości kęsa.
Połącz z przyprawionym mięsem, serem, fasolą, pomidorami, sałatą i zieloną cebulą.
Wlać opatrunek na wszystko, i wrzucić do płaszcza.