Sałatka szpinakowa z pomarańczami i ciepłym kozim serem
Sałatka szpinakowa z pomarańczami i ciepłym kozim serem to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 338 kalorii, 13g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet z białego wina, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet z białego wina, można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Szpinakowa Z Pomarańczami I Ciepłym Kozim Serem, Sałatka szpinakowa z pomarańczami i ciepłym kozim serem, oraz Sałatka szpinakowa z serem kozim na ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój skórkę i biały rdzeń z pomarańczy ostrym małym nożem. Pracując nad sitem ustawionym nad misą, wyciąć pomarańczowe sekcje bez membran, pozwalając na Spadanie sekcji na sito.
Pokrój kozi ser na czwarte części i pokrój każdą porcję między ręce, tworząc dysk. Pat pekan na każdym dysku do pokrycia.
Piec na małej blasze do pieczenia w środku piekarnika do ogrzania przez, o 5 protokół.
Odmierz 1 łyżkę soku pomarańczowego z miski i ubij razem z musztardą, octem, solą i cukrem w dużej misce.
Dodać olej i ubijać do wymieszania.
Dodaj szpinak, cebulę i sekcje pomarańczowe do dressingu i dobrze Wrzuć. Doprawić pieprzem. Podziel między 4 talerze sałatkowe i ostrożnie przenieś 1 krążek koziego sera do każdej sałatki.