Sałatka szpinakowa z pomarańczami i ciepłym kozim serem

Sałatka szpinakowa z pomarańczami i ciepłym kozim serem
Sałatka szpinakowa z pomarańczami i ciepłym kozim serem to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 338 kalorii, 13g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet z białego wina, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet z białego wina, można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Szpinakowa Z Pomarańczami I Ciepłym Kozim Serem, Sałatka szpinakowa z pomarańczami i ciepłym kozim serem, oraz Sałatka szpinakowa z serem kozim na ciepło dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój skórkę i biały rdzeń z pomarańczy ostrym małym nożem. Pracując nad sitem ustawionym nad misą, wyciąć pomarańczowe sekcje bez membran, pozwalając na Spadanie sekcji na sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrój kozi ser na czwarte części i pokrój każdą porcję między ręce, tworząc dysk. Pat pekan na każdym dysku do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Piec na małej blasze do pieczenia w środku piekarnika do ogrzania przez, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Odmierz 1 łyżkę soku pomarańczowego z miski i ubij razem z musztardą, octem, solą i cukrem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać olej i ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodaj szpinak, cebulę i sekcje pomarańczowe do dressingu i dobrze Wrzuć. Doprawić pieprzem. Podziel między 4 talerze sałatkowe i ostrożnie przenieś 1 krążek koziego sera do każdej sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
SzpinakSzpinak
SerSer
PieprzPieprz
CebulaCebula
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn