Sałatka szpinakowa z grillowanymi brzoskwiniami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 12g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka brzoskwiń, cebuli, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Szpinakowa Z Brzoskwiniami I Orzechami Pekan, Sałatka szpinakowa ze świeżymi winogronami, śliwkami, brzoskwiniami i kiwi, oraz Letnia sałatka z grillowanymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Orzechy pekan umieścić na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż złoty i pachnące, 6 protokół; z grubsza posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu z jednej strony i średnim ogniu z drugiej. Lekko posmaruj brzoskwinie olejem i grilluj na średnim ogniu, aż będą ładnie zaznaczone, około 4 minut na stronę. Tymczasem umieść płaską żeliwną patelnię na grillu na średnim ogniu.