Sałatka szpinakowa z dressingiem Curry
Sałatka szpinakowa z dressingiem Curry to bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 15g tłuszczu i w sumie 227 kalorii. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 1,48 USD za porcję. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś Młody szpinak, musztardę dijon, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka z komosy ryżowej i jabłka z dressingiem Curry, kurczak kuchnia kremowy sos sałatkowy curry, oraz Sałatka Z Mango I Pomidorów Z Dressingiem Curry Z Bazylii.
Instrukcje
Na dwóch talerzach sałatkowych ułóż szpinak, pomarańczowe segmenty, cebulę i jagody.
Posyp orzechami pekan. W małej misce wymieszaj składniki dressingu.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison Noir Knock On Wood Chardonnay z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay]()
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.