Sałatka rzymska, szparagi i rukola z krewetkami

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Sałatka rzymska, szparagi i rukola z krewetkami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Mieszanka skórki cytryny, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Rzymska i rukola z przepisem Cilantro Vinaigrette, Sałatka Rzymska Z Krewetkami, oraz Sałatka rzymska z grejpfrutem i krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników; stopniowo ubijaj w 3 łyżkach oleju.
Rozgrzać pozostały 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj krewetki; gotować 2 minuty.
Dodać mieszaninę soku; gotować 1 minutę. Wymieszać ze szparagami.
Miejsce romaine w dużej misce; wrzucić z mieszanki krewetek. Sałatkę podzielić na 4 talerze; na wierzchu po 1/4 szklanki rukoli.