Sałatka Retro Cezar

Sałatka Retro Cezar
Retro Sałatka Cezar może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 528 kalorii, 9g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, sałata rzymska, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Klasyczna Retro Piknikowa Sałatka Makaronowa, Retro zimna Sałatka z makaronem z Ranczem, boczkiem i nie tylko, oraz Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos sałatkowy: kuchenka mikrofalowa cytryny w małej misce do uwolnienia olejków eterycznych i odstawić na krótko, aż ostygnie tylko tyle do obsługi. Jeden na raz przez rurkę zasilającą z uruchomionego blendera, dodaj ząbek czosnku, jajka, sos Worcestershire i anchois. Gdy blender jest jeszcze uruchomiony, wycisnąć sok z cytryny w mikrofalówce cytryny przez otwór paszy, i dodać oliwę z oliwek extra virgin w cienkim strumieniu.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Aby grzanki: Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. w misce do mieszania, wrzucić kostki chleba z oliwą z oliwek, posypać czosnkiem w proszku, sól i pieprz, i wrzucić ponownie, aby dokładnie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
GrzankiGrzanki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Kładziemy kostki chleba na blasze i tostujemy przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Usuń duże "kolce" z liści sałaty i rozdrzyj delikatne części liści na kawałki wielkości kęsa. W misce do mieszania, wrzucić sos na sałatę rzymską.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Przełożyć do serwowania potraw i posypać grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn