Sałatka Radicchio i fasolka Vert z kandyzowanymi orzechami włoskimi
Sałatka Radicchio i fasolka Vert z kandyzowanymi orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 84 grosze za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz sałatę bibb, brązowy cukier, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Sałatka Radicchio I Fasolka Vert Z Kandyzowanymi Orzechami Włoskimi, Sałatka Radicchio I Fasolka Vert Z Kandyzowanymi Orzechami Włoskimi, oraz Sałatka pomidorowo-fasolowa Vert dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz orzechy włoskie, cukier, 2 łyżeczki oleju i 1 łyżka octu w średniej patelni nonstick. Mieszaj na średnim ogniu, aż syrop pokryje orzechy grubo, około 2 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść nakrętki do kawałka folii. Oddzielne nakrętki; zamrozić na folii 5 minut lub całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej.
Ubić pozostałe 1/4 szklanki oleju, 2 1/2 łyżki octu, i czosnek w dużej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Dodaj sałatę Bibb, radicchio, fasolki verts, i orzechy; wrzucić do herbu.