Sałatka pomarańczowa, Radicchio i Oregano
Sałatka pomarańczowa, Radicchio i Oregano to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 83 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cienką cebulę, sok pomarańczowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka pomarańczowa, Radicchio i Oregano, Sałatka Radicchio i pomarańczowa, oraz Sałatka Radicchio I Pomarańczowa.
Instrukcje
W małym rondlu gotuj sok na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżek., około 5 minut; ostudzić. W małej misce, ubij razem sok, olej, ocet, sól i posiekane oregano.
Odciąć końce i zewnętrzną białą błonę z pomarańczy; pokroić na okrągłe. W misce, delikatnie wrzucić pomarańcze, radicchio, cebula, i liście oregano z dressing do płaszcza.