Sałatka pieczona-brokatowa z sosem pomarańczowym
Sałatka pieczona-brokatowa z sosem pomarańczowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, świeżo wyciśnięty sok pomarańczowy, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków Quinoa z sosem Klonowo-pomarańczowym, Chrupiące curry pieczone broccoflower, oraz Sałatka z pieczonego żołędzia i komosy ryżowej z żurawiną i sosem tahini z klonu pomarańczowego.
Instrukcje
Połączyć broccoflower i 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej misce. Ułóż w jednej warstwie na 2 patelniach z galaretką; posyp 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Piecz w temperaturze 450 przez 20 minut, mieszając raz.
Dodaj kiełki; piecz 10 minut, mieszając raz.
Pozostałe 1/4 łyżeczki soli, skórki i kolejne 4 składniki (przez kapary) połączyć w dużej misce.
Dodać warzywa; wrzucić do połączenia.
Skropić pozostałym olejem.